divendres, 5 d’octubre del 2012

Comença un nou curs!!!

Hola a tots i totes! Enguany comencem un nou curs, el 2012 - 2013, amb moltes novetats que us hem anat explicant a les reunions de pares. Ja hem donat la benvinguda als nens i nenes de primer i estem encantats de ser de nou aquí!
De moment, us pengem les fotos de les classes de primer i segon!

1r A

A primer A som: l'Anouar, en Víctor, l'Elian, en Youssef, l'Àlex, l'Oussama, la Firdaws, la Rut, en Pol, en Leon, l'Abubakary, l'Anmolpreet, la Gursimran, la Sara, en Krish, en Bernat, l'Alba, l'Eduard Andrei, en David, l'Arnau, la Zaynab, la Fatumata i la Nyuma.

1r B

A 1r B som: la Dohae, en Lluc, l'Erika, la Lamyae, l'Adam, la Nohaila, en Mohamed, l'Aroa, l'Adrià, en Joan, la Parveen, en Youssef, l'Angelo David, l'Ivan, l'Ana Ecaterina, l'Amine, en Cristian, l'Emil Gabriel, la Chaimae, en Martí, l'Hannah, en Kevin, en Bimaljot i la Irene.

2n A

A segon A som: la Patricia, en Hao, l'Ana Maria, l'Ahlam, en Pol, en Carlos, la Xènia, la Júlia, l'Àlex, en Musa, en Manel, en Pol, la Martina, l'Albert, en Mostapha, en Florin, l'Òscar, en Jan i l'Adrian.

2n B


I a segon B som: la Gisela, en Marc, la Laura, l'Álvaro, en Yamohamed, la Júlia, la Bety, en David, la Lucía, la Laia, en Jibbi, la Navneet, la Míriam, l'Enna, en Pau, en Miquel, en Parabjot, l'Alex i la Nona.


Esperem treballar molt i molt i que ens vagi molt bé el curs!!!